Descriere

Obiectiv aparat foto Sony FE 35mm f/1.4 GM E

Impresionant de Luminos, Surprinzător de Compact

Un obiectiv prim clasic cu distanță focală unghi larg și un factor de formă modernizat, Sony FE 35mm f/1.4 GM se caracterizează și prin viteza sa și designul optic avansat. Distanța focală versatilă este potrivită pentru totul, de la fotografierea pe stradă la peisaje și subiecte documentare, iar diafragma maximă rapidă excelază în condiții de lumină redusă și pentru controlul adâncimii de câmp.

Design Optic G Master

Ca parte a prestigioasei serii G Master de la Sony, acest obiectiv este proiectat pentru a atinge un echilibru între rezoluția și claritatea impresionantă și un efect de fundal (bokeh) distinct și plăcut.

Două elemente XA (extrem de asferice) controlează eficient astigmatismul, curbură de câmp, coma, distorsiunea și alte aberații sferice pentru o claritate ridicată și redare precisă.

Un element de dispersie redusă reduce aberațiile cromatice și efectul de colorare marginală pentru o claritate îmbunătățită și neutralitate a culorilor.

Acoperirea Nano AR II a fost aplicată pentru a reduce reflexiile de pe suprafață, flare-ul și efectul de ghosting, crescând contrastul și redarea culorilor în condiții de lumină intensă. Această acoperire actualizată este mai potrivită pentru elementele mai mari și curbate și este deosebit de eficientă în minimizarea reflexiilor interne.

Versatilitate la Distanță Focală Unghi Larg și Diafragmă f/1.4

Distanța focală de 35mm este în mod intrinsec versatilă; perfect potrivită pentru subiecte precum strada, peisajul și reportajul, exceland și ca opțiune creativă pentru alte aplicații, cum ar fi moda și portretistica.

Diafragma maximă rapidă f/1.4 este benefică pentru lucrul în condiții de lumină scăzută și ajută, de asemenea, la controlul adâncimii de câmp și la crearea de efecte de focalizare selectivă.

Diafragma rotundă cu 11 lamele contribuie la o calitate plăcută a efectului de fundal (bokeh) atunci când se utilizează tehnici de focalizare selectivă.

Focalizare Rapidă și Precisă

Două motoare XD Linear furnizează o performanță rapidă, silențioasă și precisă de autofocalizare și urmărire a subiectului. Acest design contribuie, de asemenea, la un control mai natural și intuitiv al focalizării manuale cu Răspuns Liniar și un comutator AF/MF se află pe obiectiv pentru control tactil asupra acestei setări.

Designul de focalizare internă oferă o performanță de focalizare mai rapidă și mai responsivă și menține o lungime constantă a obiectivului în timpul funcționării.

Distanța minimă de focalizare de 9,8" este potrivită pentru realizarea de imagini dinamice la apropiere.

Cu toate că are un câmp de vedere unghi larg, distanța minimă de focalizare și diafragma maximă luminoasă permit crearea de imagini cu adâncime de câmp redusă, caracterizate printr-un subiect la apropiere puternic și un fundal moale.

Arata mai mult

PRODUSE SIMILARE