Descriere

Obiectiv aparat foto Sony FE 24-70mm f/2.8 GM

Caracteristici Cheie:

 • Obiectiv E-Mount/Format Full-Frame
 • Gama de Diafragmă: f/2.8 până la f/22 Un Element XA și Două Elemente Asferice
 • Un Element ED și Un Element Super ED Acoperire Nano AR
 • Motor AF Direct Drive Super Sonic Wave Buton pentru Blocarea Focalizării; Focalizare Internă
 • Comutator AF/MF; Comutator pentru Blocarea Zoom-ului Construcție Rezistentă la Praf și Umiditate
 • Diafragmă Rotundă cu 9 lamele

Zoom-ul Standard Îmbunătățit

Un zoom rapid și standard preferat pentru versatilitatea sa, obiectivul Sony FE 24-70mm f/2.8 GM este un obiectiv cu distanțe focale cuprinse între unghi larg și teleobiectiv scurt, care dispune de optica avansată G Master, un design fizic robust și o diafragmă maximă luminoasă constantă de f/2.8. Acest obiectiv este alegerea potrivită pentru o varietate de situații de fotografiere, de la peisaje la sport și portrete.

Focalizare Rapidă și Performanță Fiabilă

Motorul AF Direct Drive Super Sonic wave și mecanismul de focalizare internă oferă o performanță de autofocalizare rapidă, liniștită și precisă, contribuind, de asemenea, la un control mai natural și intuitiv al focalizării manuale.

Pe obiectiv se găsesc un buton pentru blocarea focalizării și un comutator AF/MF pentru control tactil intuitiv și acces rapid la setările selectate.

Designul etanș la praf și umiditate permite o mai bună utilizare în condiții dificile, iar inelele de control cauciucate facilitează manipularea în temperaturi mai reci.

Design Optic

Ca parte a prestigioasei serii G Master de la Sony, acest obiectiv este proiectat pentru a atinge o rezoluție și claritate deosebit de ridicate prin corectarea unei largi varietăți de aberații sferice și cromatice.

 • Dintre cele trei elemente asferice incorporate în designul obiectivului, unul este un element XA cu precizie superioară a suprafeței pentru a reduce eficient astigmatismul, curbură de câmp, coma și alte aberații monocromatice din imaginile obținute.
 • Designul obiectivului include și un element de dispersie redusă și un element Super ED care ajută la controlul aberațiilor cromatice și reducerea efectului de colorare marginală, pentru o claritate și fidelitate a culorilor sporite.
 • Diafragma luminoasă constantă f/2.8 menține o performanță constantă de la distanțe focale unghi larg la teleobiectiv și contribuie, de asemenea, la un control mai mare asupra focalizării selective.
 • Obiectivul a fost acoperit cu Nano AR Coating pentru a reduce reflexiile de pe suprafață, flare-ul și efectul de ghosting, crescând contrastul și calitatea redării culorilor în condiții de lumină intensă.
 • Diafragma rotundă cu nouă lamele contribuie la o calitate plăcută a efectului de fundal (bokeh) atunci când se folosesc tehnici de focalizare selectivă.
Arata mai mult

PRODUSE SIMILARE